Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Nadat ik aanvankelijk pianolessen volgde ben ik op mijn 15e geïnteresseerd geraakt in kerkorgels. Ik ben gestart met orgelles in de Grote Kerk te Elst. Daarna kreeg ik les in de Eusebiuskerk in Arnhem waar ik werd voorbereid op een orgelstudie aan het Conservatorium. Ook heb ik in die periode mijn eerste kerkdiensten begeleid. Eenmaal in Utrecht raakte ik meer en meer betrokken bij de organisatie van allerlei muzikale projecten en besloot ik mij te specialiseren in de richting Kunstmanagement. De liefde voor het orgel is echter nooit verdwenen.

 

 

 

 

Door mijn werkzaamheden als dirigent en organist werk ik met veel mensen samen, ieder met zijn/haar achtergrond. Juist omdat ik ook op veel plekken speel weet ik goed wat de wensen zijn van de luisteraars. Al meer dan 10 jaar speel ik ook bij uitvaarten. Muziek levert dan een belangrijke bijdrage om de herinnering aan een dierbare levend te houden en bij de rouwverwerking van de nabestaanden. Muziek als medicijn.

Momenteel ben ik als cantor-organist verbonden aan de Nicolaaskerk te Ellecom (Gelderland). Ook dirigeer ik een projectkoor in Dieren. Daarnaast ben ik organist in de Ontmoetingskerk te Dieren en val ik regelmatig in als dirigent bij koren in de regio Arnhem-Nijmegen.

Ik zing regelmatig bij het projectkoor Capella ad Fluvium.