Al sinds mijn studietijd maak ik websites voor kleine organisaties en instellingen.  Oorspronkelijk begonnen als een onderdeel van mijn dienstenpakket als freelance communicatiemedewerker is  websitebouw inmiddels een zelfstandig onderdeel geworden binnen mijn onderneming.

De afgelopen jaren heb ik o.a. gewerkt aan de volgende websites:

Stidomu Doesburg – www.stidomu.nl

De Stichting Doesburgse Muziekcultuur organiseert sinds 1970 concerten op de zondagmiddag en zaterdagavond in de periode van september tot mei. Daarnaast organiseert Stidomu in de maanden juli tot en met september orgelbespelingen op de drie orgels van de Martinikerk: de zomeravondorgelbespelingen.

screenshot Stidomu

Diva Dichtbij Muziekcatalogus

Sinds 2014 bouw en beheer ik voor de stichting Diva Dichtbij een maatwerkapplicatie waarmee de Diva’s toegang hebben tot een online muziekcatalogus. Deze site is voor intern gebruik. Diva Dichtbij verzorgt al meer dan 10 jaar optredens voor mensen die afhankelijk zijn van langdurige, intensieve zorg en die niet meer zelf naar het theater kunnen. Zij doen dat met kleinschalige, intieme optredens, bijvoorbeeld in de huiskamer van een verpleeghuis of bij iemand aan bed.
Kijk voor meer informatie op www.divadichtbij.nl.

Getijdenkoor Zutphen – www.getijdenkoorstjanzutphen.nl

Het Interkerkelijk Gregoriaans Getijdenkoor St. Jan is opgericht in de nazomer van 1994 met als doel de kostbare schat van deze eeuwenoude muziek te bewaren. Het koor bestaat uit een hechte en enthousiaste oecumenische groep van ca. 20 zangers uit Zutphen en de wijde regio die geïnteresseerd zijn in de wortels van het gregoriaans en geboeid zijn in haar muzikale rijkdom en spiritualiteit.

screenshot getijdenkoor

Alosta Advies Elst – www.hermanschimmel.nl

Voor Herman Schimmel maakte ik een website met een duidelijk overzicht van al zijn activiteiten als adviseur, communicatiemedewerker en musicus.

screenshot hermanschimmel